همشهری آنلاین:در ابتدای این مراسم مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری تهران گفت: سازمان آتش نشانی تهران در مسیری که یک قرن از شروع آن میگذرد با ۱۳۸ ایستگاه و بیش از ۵۳۰۰ نیرو به خدمت شبانه روزی به مردم مشغول است. خانواده آتش نشانی کشور و تهران بزرگ بیش از ۱۰۰۰ شهید و جانباز تقدیم کشور کرده است.
قدرت الله محمدی، افزود: ورود ۱۶ بانوی آتش نشان به مجموعه آتش نشانی تهران در این دوره از مدیریت شهری برگ زرین دیگری از نقش آفرینی و حضور موثر بانوان در عرصه های مختلف است. همچنین در این دوره، قریب به ۴ هزار میلیارد تومان خرج خرید ماشین آلات و تجهیزات جدید شده است.
او با بیان اینکه مهمترین دغدغه آتش نشانان که سالها بر زمین مانده بود تامین مسکن بود، ادامه داد: این دغدغه نیز با پیگیری های مدیریت شهری در این دوره به سرانجام رسید و ظرف ۲۴ ماه آینده به ثمر خواهد نشست.
به گفته مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری تهران؛ ظرفیت های آتش نشانی تهران صرفا برای خدمت به شهر تهران خلاصه نمی شود بلکه در اقصی نقاط کشور باری از روی دوش مردم در بحرانها و حوادث برداشته می شود.
وی درباره برخی انتظارات مورد درخواست جامعه آتش نشانی شهر تهران توضیح داد: با وجود اینکه شغل آتش نشانی در کشور در زمره مشاغل سخت و زیانبار قرار گرفته اما در خصوص آتش نشانان تهران بزرگ این مساله احتساب نشده که امیدواریم این مساله در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.
محمدی یادآور شد: با توجه به اینکه بخش زیادی از تجهیزات سازمان آتش نشانی وارداتی است لذا انتطار این است که معافیت گمرکی برای آنان در نظر گرفته شود. همچنین اختصاص درصدی از درآمدهای شرکت های بیمه ای به آتش نشانان به دلیل نقش آنها در کاهش هزینه شرکت های بیمه ای دیگر درخواست مجموعه آتش نشانان است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری تهران تأکید کرد: آتش نشانان تا این لحظه مشمول خدمات ایثارگری نشده اند که تقاضا داریم این مساله نیز در مجلس شورای اسلامی پیگیری شود.
نظر شما